Op dit moment zijn geen specifieke coronamaatregelen van toepassing. 

Wanneer er sprake is van nieuwe Corona-maatregelen, zullen wij nog steeds zorg verlenen aan onze cliënten. Er zal op maat worden gewerkt en in samenspraak met de cliënt worden bepaald hoe het behandelcontact vorm kan worden gegeven zodat deze zijn meest effectieve, maar ook veilige vorm behoudt. Zowel beeldbelgesprekken als face-to-face gesprekken zijn mogelijk. Vanzelfsprekend met inachtneming van de maatregelen zoals:

– Het behouden van gepaste afstand
– Het wassen van de handen
– Het ventileren van de gesprekskamer
– Het dragen van een mondkapje indien gewenst

Wij vragen u dan om in de wachtruimte en bij beweging een mondkapje te dragen. In de behandelkamers wordt dan gebruik gemaakt van plexiglasschermen om de anderhalve meter afstand met een cliënt te kunnen waarborgen.

Als u verkouden bent / koorts heeft, kunt u niet naar de praktijk komen en / of uw kind naar de praktijk brengen. We kunnen dan mogelijk in overleg een online afspraak inplannen.

Bij binnenkomst in de praktijk kunt u de handen desinfecteren, de handsfree dispenser met alcohol hangt aan de wand in de gang. We vragen kinderen om de handen te wassen in het toilet. Het gebruik van de wachtkamer is op dit moment alleen toegestaan voor maximaal 2 volwassenen, met gebruik van een mondkapje. U kunt zelf een mondkapje meenemen, er zijn ook mondkapjes beschikbaar bij binnenkomst in de praktijk.

Zoals aangegeven zullen wij ook in die tijd ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u ons gerust bellen: 0343-415600.

Online logopedie (telelogopedie)

Online logopedie is een logopedische behandeling via het internet en via het beeldscherm van uw computer, notebook, tablet of smartphone.
Voor online logopedie is een apparaat nodig (computer, tablet, smartphone of notebook) met een werkende internetverbinding. Wij werken met een systeem waarbij u als cliënt kunt ‘inbellen’. U krijgt per e-mail een link toegestuurd waarop u kunt klikken en dan wordt de online sessie geopend.