In verband met de verlenging van de lockdown en Covid-maatregelen delen we graag het volgende:
Ons werk wordt gezien als een cruciaal beroep en ondanks het contact behoren wij tot de branche waarvoor de uitzondering geldt. Hierdoor kunnen wij nog steeds zorg verlenen aan onze cliënten. Er zal op maat worden gewerkt en in samenspraak met de cliënt worden bepaald hoe het behandelcontact vorm kan worden gegeven zodat deze zijn meest effectieve, maar ook veilige vorm behoudt. Zowel beeldbelgesprekken als face-to-face gesprekken zijn mogelijk. Vanzelfsprekend met inachtneming van de maatregelen zoals:

– Het behouden van gepaste afstand
– Het wassen van de handen
– Het ventileren van de gesprekskamer
– Het dragen van een mondkapje indien gewenst

Wij vragen u om in de wachtruimte en bij beweging een mondkapje te dragen. Ook in deze tijd doen wij ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en danken u voor uw begrip. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u ons gerust bellen: 0343-415600.

Zowel face-to-face behandeling als online behandeling

In verband met de huidige COVID-19 maatregelen vinden onze behandelingen op dit moment zowel online als in de praktijk plaats.
De logopediepraktijk is geopend, in de behandelkamers wordt gebruik gemaakt van plexiglasschermen om de anderhalve meter afstand met een
cliënt te kunnen waarborgen.

Als u verkouden bent / koorts heeft, kunt u niet naar de praktijk komen en / of uw kind naar de praktijk brengen. We kunnen dan mogelijk in overleg een online afspraak inplannen.

Bij binnenkomst in de praktijk kunt u de handen desinfecteren, de handsfree dispenser met alcohol hangt aan de wand in de gang. We vragen kinderen om de handen te wassen in het toilet. Het gebruik van de wachtkamer is op dit moment alleen toegestaan voor maximaal 2 volwassenen, met gebruik van een mondkapje. U kunt zelf een mondkapje meenemen, er zijn ook mondkapjes beschikbaar bij binnenkomst in de praktijk.


Online logopedie (telelogopedie)

Online logopedie is een logopedische behandeling via het internet en via het beeldscherm van uw computer, notebook, tablet of smartphone.
Voor online logopedie is een apparaat nodig (computer, tablet, smartphone of notebook) met een werkende internetverbinding. Wij werken met een systeem waarbij u als cliënt kunt ‘inbellen’. U krijgt per e-mail een link toegestuurd waarop u kunt klikken en dan wordt de online sessie geopend.


Mocht u vragen hebben over de online behandeling, neem gerust telefonisch contact op met onze praktijk: 0343-415600